Followers

Monday, April 30, 2012

Final Exam Menjelang Lagi

Salam,

Aku bakal menghadapi lagi sekali final exam untuk final year ini pada 6hb-12hb Mei ini. Segala aktiviti bersosial di alam maya dan alam nyata terpaksa dikurangkan sebab target sem ni nak dapat 4 flet. Haha..  Melampau gila kan aku. Tak kisah pun 4flet ke tak, janji maintain.

Ni timetable exam aku untuk sem ini..



Doakan aku ye wahai my beloved readers. Doanya macam ni.



Ya Allah, Engkau permudahkanla urusan Nur Farhana Roslee dan sahabat2nya. Terangilah hati mereka. Permudahkanlah mereka menerima apa yang dibaca. Jauhilah mereka dari segala dosa dan perkara yang melaghokan seperti facebook dan twitter. Permudahkan mereka di hari peperiksaan. Bantulah mereka di dewan peperiksaan kelak. Berikanlah mereka petunjuk.. Kurniakanlah kepada mereka kecemerlangan dunia dan akhirat dan makbulkan lah doa2 ibubapa2 mereka..
Aminn..




Sila aminkan ye selepas baca.. :) Thanx a lot!

USAHA.DOA.TAWAKAL.insyaallah..

FIGHTING FARHANA!!Ni adalah exam kedua terakhir sebelum grad.so do the best!

2 comments:

  1. Good luck, sis, agar ALLAH mudahkn urusan u...=)

    ReplyDelete
  2. Amin ya rabbal alamin..thanx sis aida..

    ReplyDelete