Followers

Wednesday, July 29, 2009

WANITA BERTOPENG PUTIH!!

since balik dari lab TOS (theory of structure) pagi td,aku rase semacam je ngn hidung aku ni..bukan taik idong byk la..rase hidung aku berair.dan hari ni dah 100 kali aku sneezing,mane aku tau 100?aku catat la tiap kali aku bersin..tak tau la sbb ape dan sbb siape,coz td pon dlm group aku ,ade budak baru balik dr kena kuarantin tp die pun not fully recovered yet!oh no!!he spread the virus to me!!so sebagai langkah pencegahan jadilah aku wanita bertopeng~


lemas dow pakai menatang ni..boley mati kalo xbuang2~

2 comments:

  1. na..paka purdah is better kot..hehehe

    ReplyDelete
  2. boley ke pakai pudoh ngn suor?
    jpj maroh dop?

    ReplyDelete