Followers

Sunday, February 28, 2016

Kelahiran Semula

Salam

Last post tahun 2013. Now dah 2016. About 3 years ago aku tinggalkan blog ni tanpa berita. Masa tu belum mendirikan rumah tangga lagi. Sekarang dah ada anak sorang. Dah nak start berjalan dah pon.

Sepanjang 3 tahun ni banyak yang berubah, antaranya berubah status dari bujang ke isteri orang, pastu jadi ibu kepada seorang anak teruna yang comel. Tempat kerja pun dah berubah, tapi jawatan tetap sama, dulu di Kerteh sekarang dah berpindah ke KL. Banyak lagi la yang berubah. Rutin hidup la yang paling terasa perubahannya. Dulu malam boleh tidur dengan aman, sekarang tidak lagi. Haha. Tapi, alah bisa tegal biasa kata orang. Banyak lagi lah yang berubah. Haha.

Hurmm,betapa lamanya blog ni ditinggalkan. Untuk permulaan kelahiran semula ni, ringkas2 dah la. Ambik mood.


Till we meet again,

Farhana Roslee

No comments:

Post a Comment