Followers

Sunday, May 24, 2009

perasmian blogku~

Dengan ini sy cik nur farhana anak perempuan kepada encik roslee
mencemar duli2 untuk menulis di sini
tanpa memakai pena atau kalam kayu maksod aku tulis blog la.
Aku pon tak tawu aku ni pandai menulis ke tak..
ni cubaan paling bodoh kot dlm
hidup aku..ahahaha..

dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim

aku merasmikan sendiri blog aku ni

ahlan wasahlan

VOICES OF YESTEDAY,TODAY AND TOMMORROW!!

actually dah lame aku nk menulis ni
hasil pengaruh dr kwn2 aku la
mulanye aku kutuk je org y ade blog ni
"ntah pape la diorg ni,buat blog..tdo lg bgos"
and aku xpernah terpikir nk ade blog sndri
at last aku sndri jugak yang menggatai nk buat blog.

haa tula..lain kali jgn mengate..
mak aku selalu cakap
"jgn ckp xboh,nt dpt"
meh aku translate balik
'jgn selalu ckp xnak,nt y xnk tu slalu dpt'
buktinye aku ni la..
hahaha

mak aku pon dulu pernah jgk
die slalu slalu ckp xmau dan xkan kawin
ngan org johor may be org johor busuk2 kot.
akhirnye die dpt jugak suami
dr Johor iaitu
Encik Roslee B Sabar
-bapak aku skrg la-

hahaha..padan muka mak aku.mak maafkan sy
citer rahsia mak ni kat public..huhu

tp mainpoint nye kat sini aku nk ckp
jgn la mengutuk lebih2..nt terkene kt diri sendri
cm aku ni lah..last2 terpakse jgk aku menggerakkan jari
aku tuk tekan keyboard ni..adoiyaa..
ape lah dosa aku kat mak aku~huhu

byk la plak..
kk..stop dulu.

p/s:maaf,ayat tunggang langgang,BM dulu fail time SPM

full stop.titik.nokhtah.
papoki



16 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. yessss aku orang pertama kutuk, caci dan wateva! hahaha. tahniah2 dah bwt blog. geng2 tingtong dah maju setapak kehadapan. ble plok au lg due ekor tu nak bwt..huhu

    owh yg atas tu saloh gune private id plok. hehe :P

    ReplyDelete
  3. ahaks ~ eheemmm ~
    aku org kedua mencemar duli~
    mengutuk kat blog suara emas ko nih ~
    ngagagag ~

    spe ajor wat blog nie ~
    haissshhh ~

    ReplyDelete
  4. aihh..
    mu ni awal2 wat cacat blog aku doh

    hahaha..
    cam babun jer..
    aku xreti menulis pon snonye..
    tp smlm aku mimpi,ade org suruh aku wat blog
    kalo xwat,nt aku akn kawin ngn org tua
    aku xmoo!!hahaha..


    lepah ni soh 2ekor g tu
    buat blog sndri..

    ReplyDelete
  5. face book tu ape?
    kueh ape plak?

    ReplyDelete
  6. farhana de bl0g..??
    buuuuuuuuuuuuuu~~~~

    ReplyDelete
  7. salam. huaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... fana!! mari maju ke depan meh!!! ak link mu tau!!!

    ReplyDelete
  8. beta ke org yg pling last mencemar duli??
    ecece fana,dh maju dh skrg,chewah..

    ReplyDelete
  9. ape lah korang ni..
    blushing dah aku.
    korang la semua
    pengaroh aku
    bt mende2 ni

    ReplyDelete
  10. huahaha..borink sgt cuti ke weh smpai wat blog??? adeh2.... menurut cite ko tadi, ko cakap ko xnak kawen ngan orang penang kan ari tu??? haaaa...paham2 le ape yg jadi pas ni.. kah3...

    ReplyDelete
  11. weh jgn weh....
    sabar dulu weh
    mase depan aku panjang lg..
    jgn!jgnn!!

    ReplyDelete